Szeretnének alternatívát nyújtani

2024.05.09. 14:03

Utcafórum a Mi Hazánkkal Nagykanizsán

Utcafórummal egybekötött sajtótájékoztatót tartott csütörtök reggel Nagykanizsán, a Vásárcsarnok előtt a Mi Hazánk Mozgalom. A járókelők Dócs Dáviddal, a párt alelnökével, Kiss Ferenccel, a Zala Vármegyei elnökkel és Hokker Tiborral, a párt kanizsai polgármesterjelöltjével találkozhattak.

Pásztor András

Kiss Ferenc, a MI Hazánk vármegyei elnöke (balról), Hokker Tibor kanizsai polgármesterjelölt és Dócs Dávid, a párt alelnöke

Fotó: Pásztor András

Dócs Dávid alelnök elmondta: a Mi Hazánk szeretne alternatívát nyújtani azoknak, akiknek elege lett a 14 évnyi Fidesz kormányzásból, s azoknak is, akik nem tartják kormányzóképesnek a baloldalt. Harmadik erőként megoldást kínálnak az ország és az emberek problémáira, így többek között a nemzetgazdaság erősítéséről vagy éppen a készpénzhasználat alapjogként való elismeréséről is saját véleménnyel rendelkeznek.

Kiss Ferenc, a párt vármegyei elnöke jelezte: sikerült a megyei jogú városokban polgármester- és képviselőjelölteket állítaniuk, illetve a Mi Hazánk vármegyei listájára is szavazhatnak majd a választók június 9-én.

Hokker Tibor, a Mi Hazánk nagykanizsai polgármesterjelöltje hozzátette: azt remélik, hogy legalább egy fővel képviselni tudják a normalitást a kanizsai közgyűlésben, melynek várható összetételéből adódóan még az is előfordulhat, hogy éppen a MI Hazánk képviselője lesz a mérleg nyelve. Hokker Tibor úgy fogalmazott: a közgyűlés eddig politikai csatatér volt, de ha bekerülnek, akkor a Fideszt és az Éljen VárosuNk! Egyesületet is megpróbálják rábírni a valódi munkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában