Lendületes és energikus edzések

2024.05.04. 09:00

Zalakarosban szervezett tábort Rubint Réka fitneszedző

Rubint Réka fitneszedző szervezett ismét Alakreform tábort Zalakarosba. A Men-Dan Hotelben 13 évvel ezelőtt indult útnak a sorozat 7 résztvevővel, pénteken pedig 170 fő, hölgyek és férfiak mozogtak együtt Rubint Rékával.

Benedek Bálint

A zalakarosi Men-Dan Hotelben tartott ismét alakreform tábort Rubint Réka fitneszedző, aki az első ilyen táborát is ezen a helyszínen tartotta

Fotó: Szakony Attila

A hotel halljában azonnal körülvették a táborra érkezők Rékát, akik barátként üdvözölték a fitneszedzőt és több közös fotót készítettek, amit szinte azonnal "fellőttek" valamelyik közösségi médiafelületre. A lényeg viszont az volt számukra, hogy együtt mozoghassanak a fitneszedzővel.

- Ami az Alakreform táborok ötletét adta, ez a hotel volt - emlékezett vissza a kezdetekre Réka. - Tizenhárom évvel ezelőtt, mert a legkisebb fiam, Zalán itt tanult meg járni. Eredetileg egy sportos hétvégére hívott meg a szálloda vezetése, melyen tartottam edzést és havonta visszajártam. Ebből jött a tábor ötlete, s az eltelt idő alatt belföldön és külföldön összesen 144 tábort szerveztünk meg. A lendület, az energia megérinti az embereket, aki ezen részt vesz egyszer azt tovább lendíti a közösségi élmény. Mi egy nagy család vagyunk és barátok lettünk, ami feltölti a testet és a lelket egyaránt.

A résztvevőket a vasárnapi tartó foglalkozásokon alakreform és retro aerobik edzések, hangtál meditáció, motivációs előadás, jóga és nyújtás, szaunaszeánsz, valamint hajnalig tartó fergeteges bulik várják.

Az egyik résztvevő, Réka jó barátnője, a nemespátrói Sifter Éva negyvenedik alkalommal érkezett a táborba. Elmondta: nagyon jó érzés Zala vármegyében ráadásul Zalakaroson egy ilyen szép környezetben edzeni és feltöltődni.

- Sokféle korosztály, nők és férfiak jönnek Rubint Réka hívó szavára az ország több pontjáról, hogy jól érezzük magunkat - mondta. - Itt őszinte kapcsolatok, barátságok alakultak ki, ez mára egy életérzéssé alakult.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában