Filmajánló

2019.03.22. 09:29

Moziznál a hétvégén? Mutatjuk mit nézz meg!

Bár kellemes időt ígér a meteorológia hétvégére, ha nincs kedved kirándulni, nézz meg egy jó filmet a moziban!

zaol.hu

Forrás: YouTube

Marvel Kapitány

A Marvel univerzum első női főszereplős filmje igazi belevaló akciófilm egy kis nosztalgiával. Ha rajongó vagy, bizonyára már láttad, ha nem, akkor is érdemes adni neki egy esélyt.

Miről szól?

Carol Danvers pilóta története a '90-es évek Amerikájába kalauzol minket. Két idegen faj közötti galaktikus háború fenyegeti a Földet, Danvers pedig szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s szépen lassan hős lesz belőle.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

Mozgó Mozi – Lenti

Fontana Filmszínház – Hévíz

Így neveld a sárkányodat III.

Ha a család együtt menne mozizni, nincs ennél a filmnél jobb választás! A DreamWorks egyik legnépszerűbb munkája immár trilógiává bővült – ha láttad az első két részt, kihagyhatatlan.

Miről szól?

Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi útjukra: míg a viking fiú a falu vezére lesz Astriddal, addig a sárkány saját fajának élére kerül. Felbukkan azonban egy újabb veszély is, egy Éjfúria képében...

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

Mozgó Mozi – Lenti

Mi

Az eddig főleg humoráról híres Jordan Peelee két éve bebizonyította a Tűnj el című filmmel, hogy nagyon is ért a borzongatáshoz. Legújabb munkája szintén egy erős horrorfilm, s lehetséges, hogy egy újabb Oscar-díj győztese.

Miről szól?

Az észak-kaliforniai tengerparton Adelaide visszatér gyermekkori otthonába családjával. A nőt egy különös gyermekkori trauma kísérti, ráadásul egyre furcsább dolgok történnek vele. Miután eltöltenek egy feszült napot a barátaikkal, Adelaide és a családja visszamennek nyaralójukba, de amikor besötétedik, észreveszik egy ismerősnek tűnő család sziluettjét, akik egymás kezét fogva állnak a kocsibejárójuknál.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!