Keszthelyen élő költő

2022.03.08. 13:00

Saját honlap és szerzői kiadású kötet Szálinger Balázstól

A nemrégiben újra Zalában, szülővárosában, Keszthelyen élő költő, a József Attila-díjas Szálinger Balázs létrehozta saját honlapját, új verseskötetét pedig ennek segítségével, kiadói és könyvkereskedési háttér nélkül jelenteti meg.

AHZS

A budapesti kulturális életet maga mögött hagyó, a Hévíz folyóirat főszerkesztéséről korábban lemondó író, költő a közösségi média platformjait sem használja, a legújabb döntésével pedig a magyar irodalom két világháború közötti hagyományait követi. A kötetek egy része akkor is előfizetői rendelés és lista alapján találta meg olvasóit. Szálinger Balázs húszévnyi kiadóhoz kötődés helyett alkalmaz új megoldásokat, amikor e módon, szerzői kiadásban lát napvilágot ez év nyaráig Koncentráció című verseskönyve. A honlapon (szalingerbalazs.hu) a bemutatkozáson túl aktuális hírekkel is szolgál olvasótábora számára, például azzal, hogy befejezte, továbbírta Petőfi Sándor 1849 júliusában félbemaradt drámáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában