Testépítés

2017.11.18. 10:16

Már az Amatőr Olympiára készül

A testépítő Németh Bálint újabb versenyeken vett részt és már készül a jövő hétvégi Amatőr Olympiára.

Kerkai Attila

Németh Bálint pózol a legutóbbi versenyen szerzett érmével a nyakában

Az a viadal San Marinóban lesz, előtte viszont Németh Bálint a budapesti Fitparádén második lett a Sport Physique +175 cm kategóriában. Később rajthoz állt a Hódmezőnyváráshelyen megtartott WBPF Kriko Kupán a Sport Physique kategóriában, és a felnőttek mezőnyében az élen végzett, majd egy még erősebb viadal következett, a budapesti Superbody. A Kongresszusi Központban az idén a 20. alkalommal rendezték meg a viadalt és Németh itt a Men's Physique (alacsony) kategóriában győzött.

Németh Bálint pózol a legutóbbi versenyen szerzett érmével a nyakában

Az egerszegi fiatalember elmondta: nem áll le, hiszen a jövő hétvégén San Marinóba utazik az az európai Amatőr Olympiának is nevezett viadalra. Itt profi testépítő versenyekre is szóló kártyát lehet szerezni, Németh Bálint célja a legjobb 16 közé kerülés.

A Kriko Kupán Zalából indult a kanizsai Horváth Gergely is, aki a juniorok között lett első, míg a Superbodyn a Teenager kategóriában a negyedik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában