Strandröplabda-bajnokság

2019.07.23. 20:07

Csak egy hazai páros állt dobogóra az Aquacityben

Az Aquacityben igazi strandidőjárás fogadta az elmúlt hétvégén a helyi strandröplabda-bajnokság második fordulójának mezőnyét.

Jóna István

Nagy volt a küzdelem a vegyes kategóriában is Fotó: Jóna István

Csaknem maximális létszám vette birtokba a két homokos pályát, ugyanis a férfi és a vegyes kategóriában 8-8 duó vetélkedett, csupán a hét női duó mellett fért volna el még egy induló. Ennek megfelelően „látástól vakulásig”, vagyis nyitástól zárásig zajlottak a küzdelmek. Az eredmények pedig azt is megmutatták, hogy a viadal immár méltán tekinthető régiós sportrendezvénynek, elvégre a három kategóriában csupán egy megyebeli páros fért fel a dobogóra.

Nagy volt a küzdelem a vegyes kategóriában is Fotó: Jóna István

Horváth Richárd főszervező sikeresnek és sérülésmentesnek mondta a játéknapot, a záróforduló pedig (a programban a félbeszakadt első játéknap maradék meccseivel) augusztus 24-én következik.

Végeredmény, nők: 1. Koronczi Lilla-Végh Júlia (Szombathely), 2. Némethné Lőrinc Beáta-Szalontai Petra (Sopron), 3. Schrauf Júlia-Szalay Vivien (Kaposvár, Ajka). Férfiak: 1. Demeter András-Szlábi Ferenc (Kaposvár), 2. Kaposi Tamás-Péter Benedek (Sümeg), 3. Bodovics Árpád-Hérincs Gábor (Szombathely). Vegyes: 1. Koronczi Lilla-Bodovics Árpád, 2. Végh Júlia-Hérincs Gábor (mindkettő Szombathely), 3. Andris Krisztina-Tompa Dávid (Zalaegerszeg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában