Harmadik éve nem tudják legyőzni a lányokat ebben a korosztályban

2019.11.08. 20:26

Cserszegtomaji aranyak a lábtoll-labda ob-n

Ebben az esztendőben a zalai település adott otthont a gyermek lábtoll-labdázók 24. országos bajnokságának. A versenyen hét egyesület 69 versenyzője küzdött a bajnoki címekért, melyekből kettő is a megye határain belül maradt.

Kerkai Attila

A leánycsapatoknál újra cserszegtomaji siker született, sorozatban harmadik éve

Fotó: ZH

Zala megyét a Cserszegtomaji SK, a Szepetnek SE, a Zemplén SE és a letenyei Andrássy Gyula iskola versenyzői képviselték, ráadásul a letenyeiek most először indultak az országos bajnokságon. Az érem­táblázaton a cserszegtomajiak végeztek az élen, a nagykanizsaiak a 4. helyre futottak be. A cserszegtomaji leánycsapat pedig már harmadik éve verhetetlen, akik közül többen még jövőre is a gyermek korosztályban versenyeznek. A Zemplén SE fiúcsapata visszatért a dobogóra.

A leánycsapatoknál újra cserszegtomaji siker született, sorozatban harmadik éve
Fotó: ZH

Zalai vonatkozású jobb eredmények. Leány csapat: 1. Cserszegtomaji SK (Bálint Anna, Berezvai Barbara, Gumhert Noémi, Kovács Liliána), 2. Cserszetomaji SK II. (Bebesi Emília, Belovári Panna, Molnár Enikő, Pál Diána), 5. Szepetnek (Balázs Rebeka, Csóka Noémi, Orsós Boglárka). Leány egyéni: 1. Belovári Panna, 2. Gumhert Noémi, 3. Pál Diána és Berezvai Barbara (mind Cserszegtomaji SK). Fiú csapat: 3. Nagykanizsa Zemplén SE (Nagy Ádám, Pap Patrik, Pirbus Domonkos, Pölcz Máté), 5. Cserszegtomaji SK (Farkas Bence, Kovács Krisztofer, Román Sándor, Vörös Dominik), 7. Szepetnek SE (Kalányos László, Kiss Milán, Liga Sándor, Nagy Balázs). Fiú egyéni: 2. Vörös Dominik (Cserszegtomaji SK), 3. Pirbus Domonkos (Zemplén SE), 5. Farkas Bence (Cserszegtomaji SK), 7. Pölcz Máté (Zemplén SE), 11. Liga Sándor (Szepetnek SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában