Mintha tartana a bajnokság

2020.05.21. 19:23

Az FC Nagykanizsa heti három tréninget tart, és még rátesz egy kicsit…

Néhány héttel korábban, a járvány­ügyi lazításokkal párhuzamosan természetesen az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgócsapatánál is elkezdték a csoportos foglalkozásokat Koller Zoltán vezetőedző irányításával.

Kühne László

Pillanatfelvétel az egyik minapi edzésről. Csoportosan is gyakorolhatnak már

Fotó: a szerző

Természetesen a kanizsai labdarúgók körében is nehezen élik meg az utóbbi hónapok történéseit, a járványügyi korlátozások oldását követően azonban már a stadion kapuit legalább kinyithatták a futballisták előtt. Vittman Ádámék jó pár hét otthoni, illetve egyéni tréningezés után a csoportos edzések fázisába léphettek. Mindez azért is volt lényeges lépés, hiszen az NB III-as bajnokság folytatását a szövetségnél elvetették, a szezont befejezettnek nyilvánították.

Pillanatfelvétel az egyik minapi edzésről. Csoportosan is gyakorolhatnak már
Fotó: a szerző

– Heti háromszor, hétfőn, szerdán, valamint pénteken tréningezünk délutánonként – fogalmazott a szakmai munka irányítója, Koller Zoltán. – Úgy voltunk vele, hogy addig mindenképpen csináljuk az edzéseket, ameddig a bajnokság tartott volna. A szezon vége pont május végére esett volna, nos, arra még azért réteszünk egy hetet a közös munka terén. A következő idényre a felkészülés aztán július elején kezdődne, persze sok függ attól, hogy miként is alakul addig az egészségügyi helyzet. Ha nem jön közbe váratlan fordulat, akkor ugye augusztus közepén lehetne a rajt, de erről még korai beszélnünk. Maradjunk egyelőre a jelenben, a lényeg az, hogy rendszeresen edzünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában