üdítőleg hathat

2020.11.05. 19:45

Három vereség után szereztek újra pontot a kanizsai futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjában újra pontot szerzett a Nagykanizsai FC, ez három vereség után üdítőleg hathat az együttesre.

Kühne László

Pirosban a kanizsai Fujsz Richárd egy korábbi meccsen

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

BAK–Nagykanizsai Futsal Club 3-3 (2-0)

Budapest, Népligeti Sportközpont. Jv.: Muhari.

NFC: Szakmeiszter Á. – Bogyó, Szőke Á., Kollár, Szakmeiszter J. Csere: Joó (kapus), Csavari, Horváth M., Fujsz, Pataky. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Temesi (2.), Csanády (4.), Szőke Á. (31. – öngól), illetve Pataky (30., 31.), Horváth M. (36.).

Pirosban a kanizsai Fujsz Richárd egy korábbi meccsen
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A kanizsai futsalcsapat három vereség után érkezett a Budapesti Atlétikai Klub otthonába, és a legfontosabb az volt számára, hogy a negatív szériából legalább egy pont szerzésével kilábaljon. Az első percekben az alsóházban tanyázó hazaiak ellen még ez is nehéznek ígérkezett, mivel a fővárosiak a lassan játékba lendülő KFC ellen villámgyorsan 2-0-s előnyre tettek szert. Majd mintegy 25 perces „gólcsend” következett a találkozón. A második félidő felénél aztán hirtelen megélénkültek a felek, akkor rögtön háromszor is beköszönt a két csapat (illetve a BAK találatát kanizsai öngólnak lehetett elkönyvelni). A vendégek dicsérete azonban, hogy végül egy pontot meg tudtak menteni, az utolsó gólt a zalai csapatból Horváth Márk jegyezte.

Bagó Gábor: „A kapusok mérkőzése volt ez a találkozó, mely után mindkét oldalon ki kell emelni a hálóőrök teljesítményét, mert remek produkcióval rukkoltak elő. A meccs eleje teljes mértékben a hazai csapaté volt, hiszen elég gyorsan kétgólos előnyre tettek szert. Utána viszont sok lehetőségünk adódott a kontráinkból. A helyzetek és a találkozó összképe alapján igazságos a döntetlen.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában