vasárnap 16 órától a PEAC vendégei

2020.11.20. 20:17

Szoros mérkőzésben reménykedik a ZTE NKK

A női kosárlabda NB I. A csoportban újabb mérkőzés vár a ZTE NKK együttesére. Az egerszegiek vasárnap 16 órától a PEAC vendégei, Ambrus Péter vezetőedző pedig bízik csapata helytállásában a 7. fordulóból elhalasztott találkozó pótlásán.

Kerkai Attila

202011116 Zalaegerszeg NŐI NB I. A női kosárlabda mérkőzés 9. forduló ZTE Női Kosárlabda Klub - Sopron Basket. Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap Képen: Kulcsár Bianka, CZUKOR DALMA

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Ami nem feltétlenül győzelmet, illetve meglepetést takar, de miért is ne… Az eddigiek alapján természetesen vasárnap is a PEAC lesz a mérkőzés esélyese, viszont az a kérdés, hogy milyen találkozó lesz: sima, vagy szorosabb?

– Abban mindenképpen bízok, hogy szorosabb mérkőzést játszunk, mint legutóbb – mondta el kérdésünkre Ambrus Péter, a ZTE NKK vezetőedzője, aki arra utalt: hétfőn idehaza a bajnok Sopronnal szemben csapata 104-47-re maradt alul. – A vereség ellenére akadtak jó periódusaink, s ha ezeket Pécsett mind tovább ki tudnánk tolni, akkor bízhatunk egy szoros mérkőzésben is.

Kulcsár Bianka (fehérben) a ZTE NKK legeredményesebb játékosa lett a Sopron ellen. Az ő pontjaira is számítanak vasárnap Fotó: KT

A szakvezető felidézte: a felkészülés időszakában már megmérkőztek a PEAC-cal, akkor a pécsiek húsz ponttal nyertek, de a szünetben még a ZTE NKK vezetett. Mindkét oldalon lehetnek, illetve lesznek is hiányzók. Az egerszegieknél a kanadai magas­ember – aki már meccsek óta nem játszik – , Deanna Tuchsherer további két hetet kihagy, hiszen a lábfejében fáradásos törést fedeztek fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában