foci

2021.11.20. 15:00

Labdarúgó NB III.: ketten itthon játszanak

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában a 18. forduló következik. A három zalai együttes közül vasárnap kettő játszik itthon, egy pedig idegenben.

Kerkai Attila

A két hazai meccs az FC Nagykanizsa–Bicske és a Tarr Andráshida SC–Gárdony találkozó lesz, s mindkettő vasárnap 13 órakor kezdődik. A kanizsaiaknál a korábbi betegek közül van, aki visszatérhet, azonban most hazai pályán is nehéz meccs vár az együttesre. A Bicske eddig jobban szerepelt, de legyőzhető ellenfél. A sereghajtó Tarr Andráshida pedig éppen a három ponttal előtte álló Gárdonyt fogadja. Hazai pályán már nagyon ráférne egy biztató siker Dobos Sándor együttesére.

Az egyetlen idegenben szereplő csapat a ZTE FC II. lesz, amely vasárnap (13.00) a Kaposvári Rákóczihoz látogat. Az egerszegi fiatalok két győztes meccs után önbizalommal várhatják ezt a találkozót a szebb napokat látott Rákóczi FC otthonában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában