MKB-Pannónia Országos Bajnokság

2022.07.21. 07:00

Strandröplabda ob: jön a zalai hétvége

Gyenesdiás Játékstrandján rendezik meg a hétvégén a strandröplabda országos bajnokság soron következő fordulóját.

Góth Imre

A tavalyi gyenesi fordulót a nőknél Divényi Zita és Réthelyi Zsófia nyerte. Előbbi most is itt lesz a mezőnyben Fotó: archív/Góth

A mezőny jelentős része régi ismerősként tér vissza a zalai Balaton-partra, hiszen Gyenesdiás hosszú évek óta hagyományos helyszíne az idén MKB-Pannónia Országos Bajnokság névre hallgató sorozatnak. A házigazdák négy jól előkészített pályával várják a mezőnyt, melyben mindkét nem részéről ott lesz a tavalyi bajnok páros: Szombathelyi Szandra és Villám Lilla, valamint Hajós Artúr és Stréli Bence.

Ebben a szezonban korábban Csepelen, Tatán és Abádszalókon rendeztek már bajnoki fordulókat, melyek érdekessége, hogy a férfiaknál mindhárom alkalommal a Kiss Dániel, Rása Alex duó győzött (előbbi tavaly győztes volt Gyenesdiáson, ám ezúttal másik partnerrel indult), míg nőknél minden esetben másik páros tagjainak nyakába kerültek az aranyérmek.

A nőknél ugyancsak láthatja majd a közönség a mezőnyben az egyik tavalyi gyenesi győztest, Divényi Zitát.

A mérkőzések szombaton és vasárnap egyaránt 9 órakor kezdődnek. Döntők vasárnap: a női meccs 14.05-kor, a férfiaké 15 órakor esedékes. Nagy, látványos és izgalmas küzdelem várható, hiszen minden érintett igyekszik kiharcolni a lehető legjobb kiindulási pozíciót a bajnoki döntőre, amit augusztus 6-7-én rendeznek majd meg a budakalászi Lupa Beach-en.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában