Közösségépítő ereje van

2023.04.03. 10:00

Tájfutó bemutatón vettek részt a nagykanizsai Piarista iskola diákjai

A diákok kipróbálhatták az iskolaudvaron kialakított pályán a tájfutást, gyakorolva a térképolvasást, az időmérőeszköz használatát, közben figyelve a felhasznált időre és persze egymásra is.

Benedek Bálint

Porgányi Márk felnőtt válogatott tájfutó (képünkön jobbról) tartott bemutatót a kanizsai Piarista-iskola 3-8. évfolyamos tanulóinak nemrégiben

Forrás: Piarista-iskola

Porgányi Márk felnőtt válogatott tájfutó tartott bemutatót a kanizsai Piarista-iskola 3-8. évfolyamos tanulóinak nemrég. Megbizonyosodhattak arról, hogy ez a sportág egyszerre fejleszt sokféle kompetenciát, kiváló a közösségépítő ereje és nem mellesleg a szabadban van közben a gyermek. A sportembertől a fiatalok megtudhatták: a tájfutásra nemcsak a diákokat várja, hanem a szülőket és más családtagokat is örömmel fogad. 

Forrás: Piarista-iskola

Ezért Porgányi Márk húsvéti tojáskereső versenyt tart április 8-án szombaton 10 órától a nagykanizsai Csónakázó-tónál. Futóedzések keddenként és csütörtökönként lesznek 17.15 órától a Csónakázó-tónál, találkozó a Korona Hotel parkolójában lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában