Fiatalok a páston

2023.09.21. 16:30

A ZVE a Jövő Bajnokai sorozat egyik állomását rendezte meg

A legfiatalabb korosztály tőrözői (U9 és U11) számára rendezett a ZVE "Jövő Bajnokai Platán Magánklinika Vívóverseny" néven megmérettetést.

Kerkai Attila

Az U9-es korosztály fiú versenyének dobogósai

Forrás: ZVE

Ezt a viadalt több más egyesülettel közösen az év során többször is tervezi megrendezni a ZVE, hiszen ezen korosztályok tagjai számára sikerélményt és persze fejlődési lehetőséget adhat a verseny. Az egerszegi viadalon sok hazai érem született. A jobb ZVE-helyezések. U11, leány: 1. Iván Blanka, 3. Németh Korina, 7. Tahin Anna Flóra. U 9, fiú: 1. Besenczi Zsongor, 2. Bolla Milos, 3. Foőr-Tóth Bence és Gyarmati Levente, 5. Rakos Benedek. U11 férfi: 2. Világhy Miklós, 3. Besenczi Zsongor, 5. Mózsa Fülöp, 6. Papp Gergő, 7. Szintén Zalán, 8. Borsos Péter.

Szintén a napokban zajlott le a veterán korú vívók nemzetközi Budapest-bajnoksága, ahol a ZVE színeiben dr. Matyovszky Balázs, Rosta Richárd, valamint dr. Vízler Ádám is rajthoz állt. Közülük Vízler Ádám jutott a legtovább, aki a 40 év felettiek korosztályában a bronzérmet szerezte meg.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában