Hétvége

2015.12.18. 07:20

BALATONSZÁRZÓ LEGÚJABB, MODERN, PARTMENTI HOTELE TÉGED IS VÁR! (x)

A Pole Position Beach Hotel december végétől 11 szobával, wellness részleggel, gyermekbarát szolgáltatásokkal és rendezvénykapacitással várja a vendégeket.

Az uniós támogatást élvező projekt keretében felépített Balaton parti szálloda összesen 11 klimatizált szobával és 35 férőhellyel kínál szálláslehetőséget. Több szobakategória is megtalálható a kínálatban: az 1-2 személyes szobáktól egészen a 4 személyes apartmanokig. Szobák választhatóan fürdőkádas vagy zuhanyzós kialakítással, nagy teraszokkal, panorámával a Balatonra állnak a vendégek részére. Kisgyermekes családok számára pedig  plusz szolgáltatások és berendezések (pl. etetőszék, kád, mikrohullámú sütő) is igényelhetők.

A wellness részlegben finn-és infraszauna, továbbá jacuzzi nyújt relaxációs lehetőséget a szálló vendégeinek.

Rendezvények megtartására az 50 fős nagyterem biztosít lehetőséget.

A környék számos lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra vágyó motorosoknak, illetve bicikliseknek, hiszen a Tihanyi félsziget, Balatonfüred, Zamárdi Kalandpark, Badacsony és a Hévízi- gyógytó is a hotel vonzáskörzetében van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!