Hétvége

2017.01.13. 15:47

Staféta Dr. Némethné dr. Ignácz Andreával

NÉMETH PÁL LEVENTE, a nagykanizsai Fabak Kft. ügyvezetője kérdezte dr. Némethné dr. Ignácz Andreától, a szintén nagykanizsai Király Patika vezetőjétől:

Horváth-Balogh Attila

– A Király Női Klub előadásai eddig jobbára az idősebb generáció tagjainak szóltak. Mikorra tervezi, hogy a fiatal generációt is megszólítja az egészségtudatos életmód jegyében?

Fotó: Szakony Attila

– A tapasztalat valóban azt mutatja, hogy ingyenes előadásainkra elsősorban a 40 feletti korosztály jön el – válaszolta a szakgyógyszerész. – Még úgy is, hogy az egészségvédelem mellett immáron a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Sajnos, a fiatalokhoz nem könnyű utat találni, ha az ő nyelvükön szólunk hozzájuk, akkor lehetséges. Azt gondolom tehát, hogy az megszólításuk nem a Király Női Klubon, hanem a patika Facebook-profilján keresztül, elképzeléseim szerint videoüzenetek révén, vagy iskolákban, rendkívüli tanórákon történhet meg.

A STAFÉTÁT dr. Némethné dr. Ignácz Andrea Rákhely Zsófia nagykanizsai divattervezőnek adta tovább, azt kérdezve tőle: – Milyennek látja a mai fiatalok öltözködését?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!