Hétvége

2017.08.15. 15:53

Staféta Halmos Ildikóval

A STAFÉTÁT Baj Bianka Radnóti-díjas versmondó Halmos Ildikónak a Honvéd Kaszinó igazgatónőjének adta tovább, azt kérdezve tőle: több évtizedes népművelői pályafutása során mely eredményekre a legbüszkébb?

Benedek Bálint

- Arra biztosan, hogy a tehetséges versmondót láthattam az intézményünk színpadán több alkalommal is - mondta Halmos Ildikó. - Az egész húsz évre elégedettek tekinthetek vissza, hiszen ez az intézmény a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóért Alapítvány támogatásával áll, nyitva van és népszerű a lakosság körében, ráadásul van egy állandó törzsközönsége. Büszke lehetek az összes művészeti csoportra, és az összes közösségre, aki itt talál szórakozásra, pihenésre és feltöltődésre helyet. Melegség tölti el a szívemet, ha a 20 éves énekkarra vagy épp a SZKES Tánccsoportra vagy a diákszínpad tagjaira gondolok. Szintén szívesen gondolok vissza minden olyan művészeti csoportra, aki valaha ebben az intézményben megfordult.

Fotó: Szakony Attila

Halmos Ildikó nagyon sokat köszönhet a munkatársainak, akik zseniális csapatként minden felmerülő probléma megoldására képesek. Velük együtt működhet magas színvonalon a Honvéd Kaszinó.

Halmos Ildikó a Stafétát Kárász Tímea Fatima énekesnek és előadóművésznek adta tovább, azt kérdezve tőle: szereti a hastáncot, a zumbát, gyakran énekel, de melyik művészeti ág felé orientálódna inkább?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!