Hétvége

2017.06.30. 19:05

Staféta Kovácsics Rékával

A STAFÉTÁT Aranyvári Mónika, a Teleki utcai idősek otthona ápolónője Kovácsics Réka kutyakozmetikusnak adta tovább.

Benedek Bálint

Azt kérdezve tőle: - Véleménye szerint a városi kutyás gazdák szocializáltabbak-e a nem kutyás társaiknál? Ha igen, mi a szerepe ebben a kutyáknak?

Fotó: Szakony Attila

- ROHANÓ világunkban sajnos nagyon kevés idő jut embertársainkra - vélekedett a kutyakozmetikus. - Ha valaki idegen leszólít minket az utcán, kétkedve fogadjuk a közeledését. Olykor még a szomszéddal sem beszélünk, pedig a nyitottság sok falat ledönthetne. A kutyatulajdonosok esetében más a helyzet, hiszen a négylábú kedvenc egyfajta speciális hidat képezhet akár két idegen között is. - Ha az ebek boldogan fogadják a kutyafuttatóban egymást, akkor a gazdáik is biztosan váltanak néhány szót. - Kezdetben ez pusztán ismeretség, de a kedvencekkel való törődésen keresztül akár életre szóló barátságok is köttethetnek.

KOVÁCSICS RÉKA a stafétát Gulyás Attila kanizsai lemezlovasnak adta tovább. Azt kérdezte tőle: - A retró dallamokat a mai generáció is meghallgatja, illetve számukra mit jelent a zene?

A staféta következő vendége:

Gulyás Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!