Tehetség, munka, hobbi - Megjelent a Prémium magazin idei első lapszáma

2017. március 18., 13:30 szerző: Arany Horváth Zsuzsa fotós: Pezzetta Umberto, Szakony Attila
komment
Az új lapszámmal negyedik évébe lépett kiadónk megújult Prémium című exkluzív magazinja, amely sok jeles zalai ember különleges életének, munkájának, szenvedélyének világába kalauzol.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Célunk az első megjelenés, 2013 óta változatlan: 84 oldalon, modern képvilággal és magazinszerkezettel, magas minőségű esztétikai megjelenítéssel különös zalai értékekre, érdekességekre, kiemelkedő emberi sikerekre mutassunk rá, egyben kellemes kikapcsolódást kínálva az olvasmányélményekkel. A héten megjelent 2017-es tavaszi szám legfőbb büszkesége dr. Darák Péter, a Kúria zalai származású elnökének írása.

Dr. Darák Péter, a Kúria elnöke

A címlapon László Boldizsár zenész köszönt ránk: "...előadóművészként a könnyű műfajban vált ismertté, majd a siker csúcsán, sokakat meglepve, nem kis bátorsággal műfajt váltott és operaénekes lett. Nem szokványos karrier az övé, amely egyre magasabbra repíti a különleges tehetségű, Keszthelyről származó művészt."

A címlapon a Keszthelyen született énekes, László Boldizsár, akit Budapesten kerestünk fel

A sport vizeire evezve pillanthatunk be egy másik karrierbe: "Húsz esztendeje Az év magyar kézilabdázójának választották. Azóta sok minden történt: olimpia, vb-k, Eb-k, hogy csak a legnagyobb szakmai kihívásokat említsük... Jelenleg az Egerszegi Kézilabda Klub edzője és játékosa, s nem utolsó sorban a Zalai Titánok edzőjének, Csata Csabának a felesége, két lányuk, Panna és Kata édesanyja Balogh Beatrix olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, aki múlt augusztusban költözött Zalaegerszegre."

A Baráth család: a szülők az Észtországból hazalátogató Istvánnal s annak nejével, Lucia Gualandival (középen) és a 8 hónapos Zoltánnal

Milyen, amikor a hobbi, a hivatás, a tehetség és a munka egybeesik? Ilyen:

"- Baráthék? Persze, hogy tudom, kiket keres! Az anyuka szépen énekel és gyerekeket tanít. Az apuka pedig igazgatja a zeneiskolát. Rájuk gondolt, ugye? - az információkkal megspékelt útbaigazítást egy középkorú férfi adta, miközben azt kutattam a nagykanizsai házban, vajon melyik ajtó vezet a Baráth család otthonához. Amit az ismeretlen úr mondott, mindent elárul Baráthékról: kevesen vannak olyanok, akik ne ismernék őket a dél-zalai városban és a környékén, vagy ne tudnák, milyen kapcsolatban állnak a zenével, immár több évtizede."

Nem mindenki sorsa alakul mindig szerencsésen, de mindenki megtalálhatja az élet örömeit. Ahogy Fülöp Csenge lélekgyógyász is:

"..az élete nem volt könnyű és vidám. Négy gyermeke közül másodszülött fia ritka betegségben szenvedett, a halál torkából jött vissza. Néhány év múlva másik gyermeke is súlyos beteg lett. Majd férjével különváltak útjaik, s később is sokszor került nehéz helyzetbe. De vallja: a világ egyensúlyát jó és rossz együtt alkotja."

A megalakulásának huszonötödik évfordulójára készülő Canterina Kamarakórusról is olvashatnak a Prémium magazin friss számában

A belső harmóniát szolgálhatja a közvetlen környezetünk is:

"A konyhasziget teljesen körbejárható, a kanapé felőli oldalába borhűtő került, míg az étkezőre néző felén fiókok rejtik a tálaláshoz szükséges eszközöket. Aztán jöhetett pluszként a konyhaszigetbe beépített kihúzható vasalódeszka" - olvasható lakberendezési rovatunkban, ami egy kisgyermekes fiatal pár egerszegi otthonába kukkant be.

Tetszetős, minőségi anyagok, profi térszervezés

S ha a lakásunknál tágabb környezetre, a körülvevő természetre gondolunk? Íme: "Az eltelt évtizedek alatt például a klímaváltozás hatása világosan nyomon követhető volt a zalai növényvilágon is. Óvári Miklós a veszteségek közt említi a sziklai nefelejcset, e növény utolsó két hazai lelőhelyének egyike a Keszthelyi-hegységben volt, ám a virágot már évek óta nem találják itt."

Botanikai kincseinket is bemutatjuk: zalai bükköny

Lapcsaládunk elegáns darabja a közönséghez ügyfélszolgálatainkon, bevásárlóközpontokon, benzinkutakon, újságárusokon keresztül jut el 650 forintért (előfizetéssel pedig csupán 500 forint). Működik és elérhető a Prémium lap saját weboldala is, valamint Facebook-oldala is fellelhető.

Bevált szlogenünk a megtisztelő olvasói érdeklődés nyomán változatlan: "egy lap, amelyet élmény olvasni, s presztízs megjelenni benne."

Arany Horváth Zsuzsa

2017. március 18., 13:30 szerző: Arany Horváth Zsuzsa fotós: Pezzetta Umberto, Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...