Hévíz

2016.06.16. 19:15

Versenyfutás a fürdővárosban

Hévíz - Szombaton tartják a Hévízi Futó és Fitnesz Egyesület által szervezett I. Hévízi Futófesztivált. A megmérettetésen várhatóan sok száz résztvevő rajtol majd el a fürdővárosban.

Varga Lívia

- Az online nevezés múlt szombaton lezárult, ezen a fórumon 250-en jelezték részvételüket, így összesen mintegy 5-600 sportolóra számítunk - tudjuk meg Gelencsér Jánostól, az egyesület alelnökétől, aki kiemelte: pénteken 15 és 19 óra között, szombaton pedig 8 és 15.30 között a Deák téri átriumban is leadhatóak az induláshoz szükséges dokumentumok. S az indulók itt vehetik át a rajtcsomagokat is. Parkolni a nagyparkolóban, valamint 14.30-tól a termelői piacon lehet majd.

Szombaton 11 órától az óvodás korosztálynak, 13 órától pedig az iskolásoknak tartanak futóversenyt a sétálóutcán, a kettő között Csepregi Éva érkezik gyerekeknek szóló műsorával. A tófürdő bejáratánál kalandpark szórakoztatja az érdeklődőket, akiket a Deák téren Fitt Expó vár. A felnőttek versenye 16 órakor startol a sétálóutcáról, a résztvevők 7, 14 és 21 kilométeres távok közül választhatnak. (Utóbbi kettő esetében kettes, illetve hármas váltóra is lehetőség lesz.) Az eredményhirdetés 19 órakor kezdődik, a nap Kasza Tibi nagykoncerttel zárul.

A nap folyamán részleges útlezárásokra kell számítani a városban.

Címkék#hévíz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!