• cikk kép
  Átadták a megbízóleveleket

  Keszthely - Átadták a megbízóleveleket szombaton a keszthelyi polgármester- és képviselőválasztás győzteseinek.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra Zala megyében vasárnap! (10.19.)

  Vasárnap is mérnek a rendőrök Zala megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

 • cikk kép
  Big Draw – A nagy rajzolás

  Keszthely - A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében zajlik Keszthely Fő terén „A nagy rajzolás" című program.

 • cikk kép
  Természettudományi verseny a Zrínyiben

  Zalaegerszeg - Huszonharmadik alkalommal rendezte meg a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium az Izsák Imre Gyula komplex természettudományos versenyt, amelyre idén a vendéglátó középiskolán kívül tizenkét gimnáziumból érkeztek a diákok, az ország különböző részeiből.

 • cikk kép

  Életet menthet, aki vért ad!

  Zalai véradónaptár

  Életet menthet, aki vért ad! Ha Ön 18 és 60 év közötti egészséges felnőtt, adjon vért a biztonságos és folyamatos vérellátás érdekében.

 • cikk kép
  Apját verte az eszteregnyei férfi

  Bíróság elé állítást javasolt a Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 37 éves férfi ellen, aki édesapjának okozott súlyos sérülést Eszteregnyén.

 • cikk kép
  Elkészült a Balaton fejlesztési stratégiája

  Újfajta szempontok érvényesülnek a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet fejlesztési stratégiájában. Az idegenforgalmi ágazatban az egészség-és sport, valamint a konferencia és kulturális turizmus fejlesztése kap kiemelt szerepet, hiszen ezek egész éves programlehetőségeteket biztosítanak. A szezon meghosszabbításán túl a vendégéjszakák számának növelése, a szolgáltatások bővítése és minőségének javítása is cél.

 • cikk kép
  Bíróság előtt a két román embercsempész

  Bíróság elé állítást javasolnak két román embercsempész ellen, akik embertelen körülmények között tizenhét migránst vittek volna Olaszországba furgonjukban.

 • cikk kép
  Félpályás útlezárás a vasúti átjárónál

  A 76-os főút 59+370 kilométerszelvényénél, Zalaegerszeg-Andráshida település határánál lévő vasúti átjárónál lesz a forgalomkorlátozás.

 • cikk kép
  Deák, a keresztapa - Házassági tanácsadónak sem volt éppen utolsó a „haza bölcse”

  Aligha gondolnák sokan, hogy Deák Ferenc, a hazáját oly hőn szerető, nagy formátumú politikus magánéletében és a hétköznapokban milyen egyszerű és közvetlen tudott lenni a szívéhez legközelebb állókhoz és tágabb környezetéhez egyaránt. Erről szól cikkünk a „haza bölcse” születésének 211. évfordulóján.

 • cikk kép
  Vegyél időt magadnak - Beszélgetés dr. Makovitzky Józseffel

  Melyik sütit szereti a legjobban? „A puncstortát és a dobostortát, amit a nagyapám kanizsai cukrászata is gyártott. Amiért Karinthy elutazott a Balatonról Zalába. És a fantasztikus fnódlit, amiből még a bécsi kávéházakba is szállított.”

 • cikk kép
  Férfias játékok – fejszével

  Kemény férfiak borotvaéles fejszével és harapós fűrésszel... Nem, nem egy véres horrorfilmbe csöppentünk, bár darabolás itt is lesz bőven. Csak éppen a fa húzza a rövidebbet.

Magazinok