• cikk kép
  Egyre több az illegális hulladék Nagykanizsán

  Nagykanizsa – Egyre gyakrabban és egyre nagyobb mennyiségű kommunális szemetet kell elszállítania a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellől. A hulladékszállító társaság legutóbb közel két tonna illegálisan lerakott szemetet gyűjtött össze.

 • cikk kép
  Elesett egy kerékpáros

  Egy zalaboldogfai férfi sérült meg.

 • cikk kép
  Interneten kereskedett, de nem adózott

  Zalaegerszeg – Mind népszerűbb a használt portékák kereskedelme, egyre többen igyekeznek némi bevételre szert tenni az otthoni megunt vagy épp mások által „levetett” holmik értékesítéséből.

 • cikk kép
  Szeptembertől már élesben üzemel a MoLaRi Zalában

  Befejeződött az újudvari felső küszöbértékű üzem (TOTAL HUNGARIA Kft. Újudvari Töltő Üzeme) környezetében a monitoring és lakosságtájékoztató rendszer kiépítése és beüzemelése, így a jövő hónaptól az már élesben üzemel.

 • cikk kép

  Sikerélményeket szerez és könnyebben lehet kezelni minden helyzetben

  Megelőzni a veszélyt: előnyre fordítható a vadászösztön

  Zalaegerszeg - Minden kutyában ott lappang a vadászösztön, amiről az emberek hajlamosak megfeledkezni. Ez kellemetlen, sőt veszélyes helyzeteket teremthet.

 • cikk kép
  Közöttük van a 20. Zala Szépe

  Bemutatkoznak a lányok.

 • cikk kép
  Adósságkezelés közmunkával: hátralékukat csökkenthetik az önkormányzati lakások bérlői

  Zalaegerszeg - Már 45-en dolgoznak Zalaegerszegen abban az új közfoglalkoztatási programban, amellyel az önkormányzati lakásokban élő hátralékos bérlők csökkenthetik adósságukat.

 • cikk kép
  Ismét a szőlő, a bor, a gasztronómia és a szórakozás Vonyarcvashegyen

  Vonyarcvashegy - A nyári borfesztiválok után, a szüreti időszak előtt ismét egy színes programmal várják a vendégeket a zalai községben: csütörtökön este kezdődött és vasárnap estig tart a VIII. Bor- és csemegeszőlő fesztivál.

 • cikk kép
  Kiss Ferenc az MSZP polgármesterjelöltje Zalaegerszegen

  Zalaegerszeg - Önállóan, a Szociáldemokraták támogatásával indul az önkormányzati választáson Zalaegerszegen a Magyar Szocialista Párt, amelynek polgármesterjelöltje Kiss Ferenc, a városi MSZP-szervezet elnöke – hangzott el a párt székházában tartott tegnapi sajtótájékoztatón.

 • cikk kép
  Itt számíthat traffipaxra Zala megyében pénteken! (08.22.)

  Kattintson a részletekért, hogy hol és mikor mérnek a rendőrök megyénkben.

 • cikk kép
  Lemásolták a bútort és olcsóbban gyártották, vádat emeltek ellenük

  Zalaegerszeg - A konkurencia által gyártott bútorokat másolták le és árusították: a fivérek ellen nemrég emelt vádat az ügyészség.

 • cikk kép
  Zala Szépe: új időpont, új helyszín

  Zalaegerszeg - Mivel az előrejelzések szerint augusztus 23-án, szombaton Zalaegerszegen bizonytalan időjárás, eső és estére erősebb lehűlés várható, a versenyzők, a fellépők és a nézők biztonsága érdekében új helyszínen, új időpontban rendezi meg lapunk, illetve a Pannon Lapok Társasága a Zala Szépe-verseny immár 20., jubileumi döntőjét. Erről csütörtök délelőtt a társszervezőkkel folytatott egyeztetés után született döntés. A verseny szeptember 27-én, szombaton a tervek szerint 19 órakor kezdődik majd a Városi Sportcsarnokban, ahol rendkívül látványos, exkluzív show részesei lehetnek az érdeklődők.

Magazinok