• cikk kép

  A Gát utcában két műtárgyat már felújítottak

  Védelem az árvíz ellen

  Zalaegerszeg – Tavaly három nagy árhullám vonult le a Zalán, a védekezés különösen a húsvéti tetőzéskor igényelt jelentős erőfeszítéseket Zalaegerszegen. A tapasztalatok alapján az önkormányzat felülvizsgálta az árvízvédelmi létesítmények állapotát.

 • cikk kép

  A batthyányosok úgy tudják, elsők voltak a környéken

  Lovas kocsis szerenád

  Nagykanizsa - Pötyi, Donna, Csillag, Panni, Töki és Szotyi húzta azt a három lovas kocsit, melyeken a Batthyány-gimnázium matematika-történelem tagozatos végzős osztálya szerenádozni indult. A vidám csapat a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának parkolójából rajtolva bejárta a várost, útjukat gitározással és énekléssel tették felejthetetlenné.

 • cikk kép
  Gyomirtóval tönkretett eperültetvény

  Lakhegy – Egyelőre nem tudni, hogy pusztán rosszindulat vagy valamilyen érdek lehet a háttérben, de annyi bizonyos: valaki súlyos kárt okozott egy helyi család birtokán.

 • cikk kép
  Traffipax-jelentés Zala megyében (04.24.)

  Csütörtökön is mérnek a rendőrök Zala megyében - tudja meg, hol számíthat rájuk.

 • cikk kép
  Vérfertőző kapcsolat miatt kellett volna a bíróság elé állniuk

  Sem az I., sem a II. rendű vádlott nem jelent meg 2014. április 23-án a Zalaegerszegi Járásbíróságon, ahol vérfertőzés bűntettének vádja miatt kellett volna a bíróság elé állniuk - közölte dr. Beznicza Árpád a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivője.

 • cikk kép
  Kerékpárost gázolt el Bakon a BMW-s

  Bak - Egy BMW típusú személyautóval közlekedő nő ütötte el a kerékpárost, akit a mentők kórházba vittek.

 • cikk kép

  Életet menthet, aki vért ad!

  Zalai véradónaptár

  Életet menthet, aki vért ad! Ha Ön 18 és 60 év közötti egészséges felnőtt, adjon vért a biztonságos és folyamatos vérellátás érdekében.

 • cikk kép

  Az önkormányzat a legméltóbb megoldást keresi

  A hősök neve is kell

  Zalaszentgrót - Sokan sérelmezik, hogy a Hősök emlékművén nem szerepel az elesett katonák neve. Ezt sürgősen pótolni kellene - fordult a Zalai Hírlaphoz panaszával dr. Fischer Sándor.

 • cikk kép
  EP-választás: öt indulhat, hat még vár a döntésre

  Zalaegerszeg – Az európai parlamenti választásokon induló pártok képviselői kedden 16 óráig adhatták le az ajánlóíveket a Nemzeti Választási Irodán. A május 25-ei EP-választásra az a párt (illetve pártszövetség) állíthat listát, amelyik április 7-e és 22-e között legalább 20 ezer érvényes ajánlást összegyűjtött a választópolgároktól.

 • cikk kép
  E.ON felszólító, magyarázattal

  Zalaegerszeg – A Zalaszentgyörgyön élő Tarnóczy László panasszal fordult szerkesztőségünkhöz az E.ON-tól kapott fizetési felszólítás ügyében.

 • cikk kép
  Csak az apa élte túl, a Rónai család hat tagja veszett oda a bombázásban

  Zalaegerszeg – A bombatámadás hat áldozatának maradványai belefértek két koporsóba – meséli Kustány Kálmán. Máig kísértik a képek.

 • cikk kép
  Erőszak az iskolákban

  Nagykanizsa -– Székesfehérváron egy osztálytársai által zaklatott fiatal a harmadikról vetette magát a mélybe. A legnézettebb videó-megosztó portálokra pedig naponta kerülnek fel felvételek iskolai, és suli utáni, olykor brutális bunyókról.Terjedőben van-e az iskolai erőszak, vagy egy mindig is létező probléma kap a kellőnél nagyobb nyilvánosságot? Rosszabbak, kegyetlenebbek ma a gyerekek, mint mondjuk negyven éve? Középiskolai osztályfőnöki órákon jártunk.

Magazinok