Hírek

2011.06.06. 17:22

A diákévek emlékeivel

Keszthely gimnáziumának két öregdiák közössége tartotta meg soros találkozóját az elmúlt hét végén, áttekintve és tovább gyarapítva az örökül hagyottakat.

Horányi Árpád


A középiskola mai nevét viselő Vajda János Öregdiákok Egyesülete a Balaton Színház Simándy-termében ülésezett, dr. Gárdos Tamás, a közösség elnöke idézte fel az intézménnyel fenntartott kapcsolatot. Elhangzott: a pedagógus kollektíva segítségével figyelemmel kísérik a diákok munkáját, tanulmányi teljesítmény és szociális rászorultság szerint a lehetőségeikhez mérten anyagi támogatást nyújtanak. Az egyesület idén megalapította a „Négy év legnépszerűbb tanára” címet, amit a végzős diákok szavazatai alapján idén első alkalommal Fonyó Lajos nyert el.
A találkozón részt vevőket köszöntötte az elődöket képviselő Premontrei Öregdiákok Egyesülete elnöke, dr. Kovács Pál küldötteként Jenei Tiborné. Szörnyi Zoltán igazgató tájékoztatta az alma materhez mindmáig hű, s az iskola működését ma is segítő volt diákokat. Elődeiket az iskola művészeti csoportjai köszöntötték dalos és táncos műsorral. Az öregdiákok ünnepélyes keretek közt táblát avattak a tavaly elkészült toronyóra adományozóinak névsorával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!