Hírek

2011.08.12. 08:26

A felügyelet éberen figyel

Bankot alapítottak, vállalati pénzügyeket tanultak, kikapcsolódásként pedig megmászták a Badacsonyt, megmártóztak a zalakarosi fürdőben, s egy önismereti tréningen is részt vettek.

Varga Lívia

- Öt csoportra osztottuk a résztvevőket, akik öt bankot alapítottak, majd, mint az igazgatóság tagjai, három napon át irányították pénzintézetüket, a program végére tehát mindenki átlátta, hogy működik egy bank - mesél a szimuláció részleteiről Berta Zoltán főszervező. - Ezen túl a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói tartot-tak vállalati pénzügyi képzést,s voltak egyéb szakmai előadások is, lazításként pedig egy- két kirándulást iktattunk be.A Corvinus Egyetem nagy múltú diákszervezete, a Széchenyi István Szakkollégium által a határon túli magyar hallgatók számára meghirdetett nyári egyetem idén már a 17. volt a sorban, amiből tízet Keszthelyen tartottak. A program két fővédnöke Király Júlia, az MNB alelnöke és dr. Száz János, a Corvinus Egyetem professzora volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!