Hírek

2014.12.22. 07:33

Meglopta az idős nőt a trükkös tolvaj

Egy 47 éves férfi ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, aki besurrant egy nagykanizsai nőhöz és megkárosította.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 18-án 11 óra körüli időben egy 75 éves nő nagykanizsai otthonában lement a pincéjébe, elmondása szerint megnézni a szivattyút. A nő a lakásba felérve azt tapasztalta, hogy egy számára idegen férfi éppen az előszobából megy a konyha irányába. Az asszony kérdőre vonta a számára ismeretlen embert, aki azt állította, hogy albérletet keres. A tulajdonos kitessékelte a házából a hívatlan vendéget, majd azt vette észre, hogy a szobaasztalon hagyott pénztárcáját valaki kiforgatta, illetve hiányzik belőle közel tízezer forint. A sértett az elkövető után az utcára futott, azonban a férfit már sehol nem találta. A nő és szomszédja által adott személyleírás alapján a nagykanizsai nyomozók beazonosították a „trükkös” tolvajt, akit először tanúként, majd az eljárás során gyanúsítottként hallgattak ki; a férfi azonban tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Csaba zalaegerszegi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!