Hírek

2016.03.14. 09:55

Lángoló hűtőberendezés, kidőlt fa

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére három tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett március 14-én.

02:34 | Zalaegerszeg: A Postai úton lévő gyár tetején egy harmincöt négyzetméteres hűtőberendezés égett. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, az ott dolgozó biztonsági őrök porral oltó készülékkel a hivatásos egység kiérkezése előtt megkezdték  az oltást. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat által vezetett tűzoltás során egy vízsugárral tíz perces munkálatok során sikerült eloltani a kis kiterjedésű tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

15:02 | Becsehely: A Táncsics Mihály utcában egy tíz méter magas fa megdőlt, egy melléképületet veszélyeztetve. A becsehelyi önkéntes tűzoltók benzinmotoros láncfűrész segítségével eltávolították a növényt.

16:24 | Zalatárnok: A település külterületén a 75-ös számú főút mentén ötszáz négyzetméteren nádas égett. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a vegetációtüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!