Hírek

2015.07.31. 13:42

A bosszúság mértéke - A DK szerint mobil lelátókkal épüljön a sportcsarnok

Nagykanizsa - Ki a felelős azért, hogy csak pár hónap maradt a belvárosi rekonstrukció második ütemének megvalósítására - kérdezte pénteki tájékoztatóján Horváth Jácint, a Demokratikus Koalíció képviselője.

Pásztor András

Mint azt a kanizsai képviselő elmondta: a belvárosi rekonstrukció második ütemének támogatásáról 2013. októberében született döntés.

A kivitelezés indítását tavaly tavaszra ígérte a városvezetés, ám csak most látnak neki a munkának, így a tervezett másfél év helyett csak négy és fél hónap marad a megvalósításra - mondta Horváth Jácint, aki hozzátette: a szeptemberi iskolakezdés miatt megnövekedő forgalom miatt jelentős káoszt okozhat majd a beruházás. - Ha a városvezetés valóban jól menedzselte volna a projektet, akkor most kevesebb bosszúságot okozna a kanizsaiaknak.

A képviselő a keleti városrészbe tervezett 3000 férőhelyes sportcsarnok beruházásról is szólt. Mint mondta: Kanizsánál jóval nagyobb méretű városok rendelkeznek hasonló csarnokkal, melyek kihasználtsága nem túl jó. Érdemes lenne tehát végiggondolni, hogy a fix ülőhelyek helyett, mobil lelátókkal épüljön meg a csarnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!