Hírek

2017.01.15. 17:40

A fiatal vállalkozók zalai évindítójáról

Zalaegerszeg - Pénteken este tartották a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) megyei szervezetének évindító tanácskozását.

Arany Horváth Zsuzsa

Tavaly novemberben alakult meg a kezdő vállalkozásokat segítő FIVOSZ Zala Megyei Szervezete, melynek elnökévé Böjte Sándor Zsoltot választották. A 18-40 év közötti vállalkozókat tömörítő szervezet pénteki évindítóján a 2017-es adóváltozásokról hallott dr. Kaszás Anitától, a NAV zalai adóigazgatóságának a vezetőjétől a mintegy 100 résztvevő, Keszthelyi Nikoletta, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára pedig szakterülete aktuális változásiról szólt.

A FIVOSZ zalai elnöke, Böjte Sándor Zsolt, Lakatos Gergely vezérigazgató, Rigó Csaba, a Közbeszerzési Hatóság elnöke, Keszthelyi Nikoletta, a NFM államtitkár helyettese és Péntek Károly, a fiatal vállalkozók szervezetének alelnöke Fotó: Pezzetta Umberto

A jelenlévők megismerhették a Panyolai Szilvórium Zrt. sikertörténetét Lakatos Gergely vezérigazgatótól, de hallhattak a zalai vállalkozásfejlesztési alapítványról (Nagy András) és a zalaegerszegi Fejlesztési Iroda (Kaj István) munkájáról. Sokakat érdekelt az online marketing világa, erről Horváth Balázs honlaptulajdonos beszélt. A FIVOSZ zalai szervezete negyedévente kínál programokat tagjainak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!