Hírek

2016.12.01. 20:05

A fődíj ismét jó helyen - Átadtuk a PLT nyereményjátékának díjait

Véget ért Mozaikkereső játékunk, amely a PLT megyei napilapjaiban zajlott. A fődíjat a Vas Népe olvasója, az 56 esztendős Homor Zsolt vitte el, aki egy vadonatúj, sötétkék Dacia Dustert vezethetett haza répcevisi otthonába.

PLT

A rokkantnyugdíjas Homor Zsolt arcán látszott a meghatottság és az öröm csütörtökön, amikor a Vas Népe digitális főszerkesztőjétől, Mehlhoffer Tamástól és értékesítési vezetőjétől, Németh Balázstól, valamint a Renault Baumgartner munkatársától, Zsoldos Zsolttól átvehette a jármű kulcsait.

Homor Zsolt ugyanis nagy mélységeket élt meg, és szavai szerint a gondviselés fordította meg sorsát. Nemrégiben ugyanis stroke-ot kapott, és tolószékbe kényszerült.

- Azt hittem, hogy eddig tartott a jó életem, és valami más következik ezután - mondta.

Ám elképesztő akarattal, valamint családja, barátjai és orvosai segítségével ismét lábra állt, és bár leszázalékolták, mégis képessé vált az önálló életre. Majd jött a nyeremény.

Homorék csaknem 15 éves családi kocsijukat cserélték le a vadonatúj Daciára a Mozaikkereső játék révén.

A boldog nyertesek, Homor Klára és Zsolt a vadonatúj Dacia Duster mögött. Közbeszólt a gondviselés

A család egy gyermek híján teljes létszámban volt jelen az ünnepélyes átadáson: ott volt a támogató feleség, az 54 éves Klára, valamint a gyerekek közül a 32 éves Eszter és a 28 éves Zsolt, egyedül Judit hiányzott. A család tíz éve előfizetője a Vas Népének, miután a megyehatáron túl élő családfőt a munkája jelentős részben vasi állattartókhoz kötötte.

Balról Baján Géza, Csóbor Mária, valamint Horváth Roland

Mozaikkereső játékunkban 11 napon át jelentek meg lapjainkban mozaikdarabkák, amelyeket egy szelvényen kellett összeállítani és beküldeni. A személyautón túl nagy értékű led tévé, valamint vásárlási utalványok és wellness hétvégék találtak gazdára a játékban részt vevők között. A nyertesek az idén is több ezer játékos közül kerültek ki, a sorsolás a Pannon Lapok Társasága Veszprémi központjában zajlott.

Tavaly Zalába került a fődíj (szintén egy személyautó), ugyanakkor az idei őszi mozaikkereső játékban is jutott nyeremény megyénkbe. A Zalai Hírlap olvasói közül wellness pihenésre jogosító utalványt kapott Baján Géza (Nagykapornak), Horváth Roland (Zalaegerszeg) és Gál József (Zalaháshágy), valamint vásárlási utalványnak örülhetett Csóbor Mária (Pacsa), Pusztai Zoltán (Lenti), Simon Gézáné (Zalaegerszeg) és Borbély Bence (Balatonmáriafürdő).A játékba a Zalai Hírlappal bekapcsolódók közül hárman zalaegerszegi szerkesztőségünkben vették át nemrég nyereményüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!