Hírek

2017.04.12. 16:20

A fogyás zalai receptjei - olvasóink átvették új szakácskönyvünk tiszteletpéldányait

Zalaegerszeg- Már kapható lapcsoportunk legújabb receptgyűjteménye, a Fogyókúrás ételek könyve, amit ez alkalommal is olvasóink töltöttek meg tartalommal.

Magyar Hajnalka

A PLT négy megyéjéből 160 beküldőtől összesen mintegy 1300 recept érkezett, volt tehát miből válogatni a 168 oldalas kiadvány 6 fejezetébe (fogyókúrás előételek, levesek, főételek, rágcsálnivalók, desszertek és egyéb finomságok).

A zalai jelentkezők ismét kiemelkedően szerepeltek, az általuk beküldött receptek kaptak legnagyobb arányban helyet a kiadványban. Összesen 44 olvasónk fogyókúrás receptjei váltak e módon közkinccsé, s talán az sem véletlen, hogy az egy szem férfi mellett 43 hölgy képviselte sikerrel e tematikát.

A kötetben szereplők közül számosan elfogadták meghívásunkat, s személyesen vették át tiszteletpéldányukat szerkesztőségünkben

Fotó: Pezzetta Umberto

A kötetben szereplő olvasóink számára szerdán adtuk át a szakácskönyv tiszteletpéldányait szerkesztőségünkben. Az összejövetelen Virrasztó Zsolt lapigazgató üdvözölte a Zalai Hírlap gasztroklubjának visszatérő és új tagjait, utalva rá, hogy a húsvéti ünnepek múltával különösen aktuális lehet friss kötetünk tartalma.

A Fogyókúrás ételek könyvét ügyfélszolgálati irodáinkban vásárolhatják meg az érdeklődők 2190, illetve Megyekártyával 1590 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!