Hírek

2015.12.16. 16:09

A gyermekotthon lakói és a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja közösen ünnepeltek

Nagykanizsa – A gyermekotthon lakóit ajándékozta meg szerdán a Honvéd Kaszinó Hölgyklubja. Cserébe a fiatalok adventi műsorral kedveskedtek.

Pásztor András

A Hölgyklub szinte megalakulását követően szívén viseli a gyermekotthon lakóinak sorsát, így az elmúlt tíz évben a karácsonyi ajándékozás sem maradt el a részükről. Az idén igazán impozáns környezetben, a Honvéd Kaszinó nagytermében ajándékozták meg a gyerekeket, sőt szép karácsonyi dalokkal is készültek.

– Mindegy hol és milyen körülmények között él az ember, a karácsonynak ugyanis különös varázsa van – mondta köszöntőjében Györe Edina, a megyei szociális és gyermekvédelmi főigazgatóság igazgatója, aki Marton Balázzsal, a nagykanizsai gyermekotthon megbízott szakmai vezetőjével együtt szintén meghívást kapott.

Persze a gyerekek sem maradtak adósak, a kanizsai fiatalok mellett, a letenyei lakásotthon lakói és a fogyatékosok integrált intézményének gondozottjai is műsort adtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!