Hírek

2015.02.01. 09:29

A gyógyuló táborban évek óta beteg gyerekek pihenhetnek

Zalaszabar – A legemberibb és a legnagyvonalúbb jócselekedetet nyújtó cégek között jegyzik a Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft-t.

Pásztor András

A 3 Jó Cselekedet CSR Díjátadó Gálát első alkalommal rendezték meg, miután 2014 őszén versenyre hívták az ország vállalatait, sajtóorgánumait és a civil szféra képviselőit, hogy megmutassák, milyen jótetteket hajtottak végre az elmúlt évben. A felhívásra több mint 50 pályázat érkezett, melyek közül szakmai zsűri választotta ki a nyerteseket.

Szabadics Zoltán (balról) és felesége Rádi Éva, a versenyt szervező GAP Média Kft. ügyvezető igazgatójával, Kárász Róberttel és a Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. marketingesével, Bogdán Amandával az okleveleket mutatják. Fotó: A szerző

A legemberibb jó cselekedet kategóriában a III. helyen emelték ki a Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. Gyógyuló Holnapocska Táborát, illetve a társaság a második helyen zárt a legnagyvonalúbb jó cselekedet kategóriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!