Hírek

2017.06.02. 18:25

A hazai street food kínálat Zalaegerszegre költözött

ZALAEGERSZEG A fiatalok kérésére először szervezte meg a megyeszékhelyi Városmarketing Iroda a kétnapos street food minifesztivált.

Arany Horváth Zsuzsa

Az utcai ételek speciális gasztronómiai kínálatába pillanthat bele az érdeklődő városi közönség, ha kilátogat a Dísz térre. A pénteken kezdődött, az Egerszeg Fesztivál nyitányaként is felfogható program során 15 utcai ételkínáló autó várja az éhes és szomjas szájakat, a lehetőségek változatosak, édes és sós ételek, desszertek közül lehet választani. Péntek este az ingyenes program keretében nyolc órától a színpad Badár Sándor humoristáé volt, aki levetítette a „Magyarok menni Bamako" című filmjét is.

Tösmagi Orsolya és Németh Brigitta a frissítőket részesítette előnyben Fotó: Pezzetta Umberto

A szintén ingyenes térmozi szombaton este kilenc órától A séf című filmet ajánlja, amely egy amerikai street food truck tulajdonos kalandjait mutatja be.

A nem csak az ifjúságnak szóló, s a zalaegerszegi önkormányzat támogatásával megvalósuló szórakoztató és gasztronómiai program az est végére mindkét napon utcabállá bővül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!