A húsvét előtti jótékonysági vásár nemes célt támogat

2017. március 24., 19:05 szerző: Szabó Zsófia
komment
Nagykanizsa - A Sarlós Boldogasszony Katolikus Karitász idén is megszervezte húsvét előtti karitatív akcióját, mellyel a nehéz sorsú embereket támogatják.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A kiskanizsai templom melletti közösségi házba várja tegnaptól ma délig a szervezet azokat, akik a jó minőségű használt ruhákat, cipőket és játékokat jelképes áron megvásárolva segítenének a rászorulókon.

Kondákor Zoltánné és Dene László mindig ellátogat a vásárba Fotó: Gergely Szilárd

- Rendszeresen szervezünk, immár hosszú évek óta, ünnepek előtt jótékonysági vásárt - fogalmazott Tulman Gézáné, a Sarlós Boldogasszony Katolikus Karitász vezetője. - Ilyenkor azokat a ruhaneműket, lábbeliket és használati tárgyakat értékesítjük, amiket az év során gyűjtöttünk a lakosság közreműködésével.

Tulman Gézáné elárulta: a vásár nagy népszerűségnek örvend a helyiek körében. A bevételből így sok rászorulót tudnak támogatni. Karácsonykor több mint félszáz, tartós élelmiszercsomaggal lepték meg a rossz anyagi körülmények közt élő családokat. A szervezet a magányos, idős embereket sem hagyja magára. Ünnepek előtt meglátogatják őket és gyümölccsel, csokival kedveskednek nekik.

 

Szabó Zsófia

2017. március 24., 19:05 szerző: Szabó Zsófia

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...