Hírek

2015.06.29. 17:54

A huszonegyedik Zala Szépe következik

Zalaegerszeg - Immár a huszonegyedik Zala Szépe versenyre készülünk: július 20-ig lehet jelentkezni, augusztus 22-én lesz a döntő.

Ha elmúltál 16 esztendős, Zala megyei lakóhellyel rendelkezel, és van kedved szépségversenyen megméretni magad, akkor ne habozz!

Küldd el az önéletrajzodat, valamint egy egészalakos és egy portréfotódat szerkesztőségünk e-mail címére:
[email protected]! Adataidat és a képeket feltöltheted a zaol.hu internetes portálunkon is. Keresd a Zala Szépe-logót a nyitóoldalon, és klikkelj!

Hagyományainkhoz híven a jelentkezés lezárulta után előválogatóra hívjuk a hölgyeket, a keszthelyi Festetics-kastélyba. A július 24-i, pénteki előválogatón a zsűri 15 hölgyet választ ki. Azt pedig, hogy a továbbjutók közül ki legyen az a 10 versenyző, aki a döntőben is színpadra léphet, ismét olvasóink dönthetik el szavazataikkal.

Az augusztus 22-én, szombaton megrendezendő döntő ismét kellemes, hangulatos környezetben, a zalaegerszegi AquaCityben zajlik majd.

A későbbi királynő, Bazsika Mónika a tavalyi döntőn Fotó: archív/Pezzetta Umberto

Bár tavaly a kedvezőtlen augusztusi időjárás miatt némi csúszással a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban rendeztük meg a Zala Szépe jubileumi döntőjét, bízunk abban, hogy az égiek most kegyesek lesznek hozzánk, és az AquaCityben ismét több mint ötezer néző kíséri majd figyelemmel a versenyt.

A döntő estéjén több sztárvendégünk is lesz, de az, hogy kik ők, egyelőre maradjon titok, mint ahogy az is, hogy milyen ajándékok várnak majd a győztesekre. Igaz, azoknak, akik emlékeznek a Zala Szépe verseny korábbi fordulóira, aligha okoznak majd nagy meglepetést a fődíjak.

Ha úgy érzed tehát, hogy a Zala Szépe 2015 döntősei között a helyed, nem kell mást tenned, mit jelentkezned, július 20-áig.

 

Címkék#Zala Szépe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!