Hírek

2017.09.01. 16:29

A Jobbik önkormányzati képviselője szerint megállt az élet a városban

NAGYKANIZSA – A zalai megyeszékhely elindult a fejlesztések útján, ám a szomszédban, Kanizsán mintha megállt volna az élet – ezt állította pénteken Gábris Jácint.

Szabó Zsófia

A Jobbik önkormányzati képviselője Nagykanizsán Megállt az élet? címmel tartott sajtótájékoztatót. Elöljáróban utalt a zalaegerszegi, több milliárd forint nagyságrendű beruházásokra: a tesztpálya építésére, a mobilhálózat fejlesztésére, új üzemcsarnokra, iskolai sportpályára.

– Ezzel szemben érdemi előremozdulás nem, csak ígéretek voltak Kanizsán a fejlesztésekre – hangsúlyozta Gábris Jácint. Azt is: a dél-zalai város ugyan készen áll a befektetők befogadására, ám nincsenek beruházók.

– Hogyan segíti Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő a térségének érdekeit? – kérdezte Gábris Jácint. – Mivel nem gyarapodott, még csak nem is stagnál a foglalkoztatás Nagykanizsán. Nem történik olyan dolog, ami ezen változtatna – összegezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!