Hírek

2016.10.28. 15:26

A kiskanizsai óvodások gondjaira bízták a csemetét

Nagykanizsa – Körtefát ültettek a kiskanizsai óvoda udvarán. A gyümölcsfát a 25 éves testvérvárosi kapcsolat szimbólumaként Puccheim önkormányzata adta.

Pásztor András

A múlt héten Dénes Sándor polgármester hivatalos látogatáson vett részt  Puccheimben, ahol a két város közötti, immár 25 éves testvérvárosi kapcsolatot  ünnepelték. A német város vezetői egy    körtefát adtak ajándékba, amit tegnap a kiskanizsai óvoda udvarán ültettek el.

A kiskanizsai óvodások közreműködésével az intézmény udvarán ültette el Tóth Nándor alpolgármester (balról) azt a kis körtefát, amit Puccheim városától kapott ajándékba Nagykanizsa a 25 éves  barátság szimbólumaként Fotó: Szakony Attila

– Azért itt ültetjük el a fát, mert az óvoda közössége évek óta eredményesen szerepel a „Legszebb  kertek” versenyen, saját kis veteményesükben éppúgy megtalálható a cukorborsó, mint a hagyma vagy a különféle fűszer- és gyógynövények – fogalmazott Tóth Nándor alpolgármester, aki a gyerekek közreműködésével ültette el a körtefát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!