Hírek

2017.04.01. 12:36

A legjobb tűzoltósági fotó februárban

Február hónap legjobb fotójáról döntött a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A katasztrófavédelem kiemelt célja a lakosság hiteles tájékoztatása, amelynek biztosításához az is elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű fotók készüljenek a beavatkozások vagy rendezvények során. A fotók készítése egy-egy gyakorlat, vagy jellemzőbben tűzoltói beavatkozást igénylő káresemény helyszínén gyakran a kiérkező tűzoltókra hárul.

Fotós: Gazdag Tamás tű. alez - Zala KMSZ

A tűzoltók munkája során természetesen mindenek előtt áll az emberi életek és vagyoni javak mentése, amennyiben azonban lehetőségük adódik, kollégáink kiválóbbnál kiválóbb felvételeket készítenek. „A hónap fotóját” a készenléti szolgálatot ellátó tűzoltók által készített képek közül választjuk ki.

Február hónapban a tűzoltói munkát leghűebben tükröző fotót Gazdag Tamás tűzoltó alezredes a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadója készítette Zalaegerszegen, a Bozsóki utcában, ahol egy tároló gyulladt ki, amelyben szalmát, vetőgépet és más, kisebb mezőgazdasági gépeket tartottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!