Hírek

2016.01.31. 16:22

A Zrínyi-Bolyai iskola 20. bálját tartotta

Zalakaros – A huszadik jubileum alkalmával a MenDan Hotelben tartotta a szülők és nevelők bálját szombaton a Zrínyi-Bolyai Általános iskola.

Benedek Bálint

Az esemény két évtizede a pedagógusok és a szülők közötti kapcsolat javítására helyezi a hangsúlyt.

–  Az eltelt évek során ez a kör kiegészült a fenntartóval, segítőkkel, akik az iskola működését és a nyugodt légkört biztosítják –  mondta megnyitó beszédében Faller Zoltán igazgató. –  Az évfordulón pedig olyanokat is köszönthettünk a 160 vendég között, akik egykor az iskola tanulói voltak, ezért kedves emlékeket őriznek a „zrínyis” időszakról.

Faller Zoltán hozzátette: az ünnep miatt az ausztriai partneriskola is képviseltette magát. A leibnitzi intézmény az oktatás módszertanában segít, a külföldi kitekintés pedig további motivációs lehetőséget biztosít a gyerekeknek és a tanároknak.

A bál bevétele természetesen az iskola működését segíti, de inkább az összefogásra és a jó hangulatra törekedtek. Utóbbiból nem volt hiány, hiszen az este folyamán fellépett –  az egyik asztalra is –  Feke Pál Junior Prima és Artisjus díjas színész-énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!