Hírek

2017.06.01. 17:10

Állásokat kínáltak megváltozott munkaképességűek számára Zalaegerszegen

ZALAEGERSZEG - Megváltozott munkaképességűek számára rendezett tegnap délelőtt állásbörzét a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége.

Hajdu Péter

A városi hangverseny- és kiállítóteremben várták a munkáltatók az érdeklődőket.

- Huszonöt munkaadó érkezett, akik 325 álláshelyet kínálnak. Mi több mint 300 megváltozott munkaképességű embernek küldtük ki a meghívót az állásbörzére.

Balla Zoltán (az asztalnál jobbra) adminisztratív munkalehetőséget keresett a megjelent munkáltatóknál
Fotó: Katona Tibor

A megváltozott munkaképességűek számára megszokott kínálathoz képest - mint például csomagolás, hajtogatás, összeszerelés - bővült az álláskínálatok köre. Most már például üzletkötőt, asztalost, pénztárost vagy irodai adminisztrátort is keresnek a cégek - említette érdeklődésünkre a börzét megnyitó Zimborás Béla, a megyei kirendeltség igazgató-helyettese.

Már a nyitást követően élénk volt a teremben a munkáltatók asztalainál a forgalom. A cégek elsősorban egyszerűbb foglalkozások betöltésére kerestek dolgozót, de már számos kvalifikáltabb munkakört is kínáltak megváltozott munkaképességűek számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!