Hírek

2016.06.30. 14:55

Almát osztanak rászorulóknak

Zalaapáti – Zalába is jutott abból az almából, melyet egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szövetkezet ajánlott fel rászorulóknak.

Keszey Ágnes

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat országosan közel 330 tonna almát juttat el   intézményeknek és magánszemélyeknek a felajánlás révén.

Keszthelyen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csoportvezetője, Kercza Katalin adta át a doboznyi almát Nemes Gyulának Fotó: Keszey Ágnes

Megyénkben szerdán Zalaapátiban osztották szét a Keszthelyre, Nagykanizsára és Zalaegerszegre,  valamint  a környező településekre kerülő, egy kamionnyi: közel 22 tonna almát.  Vincze Tibor polgármester - aki a MMSZ tagja is - lapunknak elmondta: a település biztosította a területet a kamionnak és helyi vállalkozók a targoncát az alma rakodásához. A szeretetszolgálat keszthelyi irodája szervezésében   az alma egy részét már átvették  a Balaton-parti város  szociális, segítő intézményei, 56 ládányi gyümölcsöt pedig közel ötven  rászoruló személynek  és családnak osztanak szét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!