Hírek

2015.05.20. 07:40

Áthajtott az óvodás kislány kezén az autós - majd elhajtott a helyszínről

Kedd délelőtt Nagykanizsán egy óvoda nagycsoportosai kerékpároztak, amikor az egyik 6 éves kislány elesett, és egy Citroen típusú személygépkocsi áthajtott a kezén, majd az akkor még ismeretlen sofőr hátramenetbe kapcsolt, és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az egyik óvónő értesítette a rendőrséget, aki felírta a gépjármű rendszámát. A nagykanizsai rendőrök otthonából állították elő a 30 éves sofőrt, aki megalapozottan gyanúsítható a cselekmény elkövetésével.

A nagykanizsai férfi azt mondta rendőröknek, későn észlelte azt, hogy mi történt, és megbánta, hogy elhajtott a helyszínről.


Fotók: ZMRFK

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, a mentők a nagykanizsai kórházba vitték.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indított eljárást a 30 éves nagykanizsai H. Szilárd ellen - közölte a rendőrség szerda délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!