Átvizsgálták a zalaegerszegi elhagyott táskát

2017. június 18., 21:28 szerző: Arany Gábor
komment
ZALAEGERSZEG Papírszemét volt abban az elhagyott táskában, ami miatt kihívták a tűzszerészeket vasárnap délután a zalai megyeszékhelyen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Erről kaptunk hírt a rendőrségtől  este negyed tíz körül.

Mint korábban megírtuk, gazdátlan aktatáska miatt zárták le vasárnap délután a megyeszékhelyi belvárosban a Csipke passzázs északi oldalát. A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika kérdésünkre elmondta, 15 órakor érkezett a bejelentés a főkapitányságra az elhagyott aktatáskáról. A csomag átvizsgálásra a Készenléti Rendőrség tűzszerészeit hívták a helyszínre.

A vizsgálat megtörténtéig pedig az átjárót lezárták. Helyszíni információnk szerint az aktatáskát bombakereső kutya a bejelentés után nem sokkal már megvizsgálta, de nem adott egyértelmű jelzést. Ottjártunkkor kora estig semmi jele nem volt az esetleges veszélynek, a szomszédos szórakozóhelyek is zavartalanul üzemeltek, az átjárót lezáró, kifeszített police feliratú szalagon kívül semmi szokatlan nem látszott.

A tűzszerészek este nyolc után érkeztek meg és  a társasház lakóit a vizsgálat idejére otthonaik elhagyására kérték, de pár perc után már vissza is térhettek a lakásokba.

Arany Gábor

2017. június 18., 21:28 szerző: Arany Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...