Ausztriában tört be több házba - videóval

2016. február 26., 10:45 forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság
komment
A zalaszentgróti járőrnek lett gyanús a nagy sebességgel közlekedő kisbusz.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendelkezésre álló adatok szerint a Zalaszentgróti Rendőrőrs járőrének 2016. február 25-én 2 óra 50 perc körüli időben lett gyanús egy nagy sebességgel közlekedő kisbusz Zalabér területén, ezért az egyenruhás utána indult. A járművet egy ház udvarában hátrahagyva találta meg, melyben több értékes műszaki tárgyat látott.

A helyszínre érkező nyomozók néhány percen belül megtalálták a gépkocsit vezető 29 éves férfit, akit elfogtak és előállítottak a Zalaszentgróti Rendőrőrsre.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi Ausztria területén a határhoz közeli településeken több házba is betört és fűnyírókat, láncfűrészeket, kisgépeket, kerékpárt, más értékes tárgyakat, valamint több tucat könnyűfém felnit tulajdonított el. A jármű átvizsgálásakor az egyenruhások az utastérben a betöréshez használt feszítővasakat is találtak.

A zalai nyomozók a 29 éves sümegi K. Vilmost gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Zalaszentgróti Rendőrőrs lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított az ügyben.

2016. február 26., 10:45 forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...