Hírek

2017.02.23. 09:30

Két autó karambolozott Nagykanizsán (frissítve)

Nagykanizsa - Súlyos, személyi sérüléssel és jelentős anyagi kárral járó baleset történt kora délelőtt a Vécsey utcában.

Szabó Zsófia

A rendőrség tájékoztatása szerint az ütközés úgy történt, hogy az Olaj utcából közlekedő személyautó feltehetően nem adta meg az elsőbbséget a Vécsey utcában haladó járműnek.

Az egyik autó, egy  Suzuki az utcában lévő ház betonkerítéséhez préselődött. A másik kocsi, egy Skoda eleje rongálódott meg.

Fotó: Pásztor András

A balesetben ketten sérültek meg. Egyiküket, aki a járművébe beszorult, a helyszínre érkező hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó használatával a járműből – mondta Cseresznyés Dániel sajtószóvivő.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a sérülteket. Állapotukról egyelőre nincs információnk.

A rendőrségi helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt érvényben a helyszínen. Az útszakasz forgalmát a Csengery utcára terelték.

Új információk:

A helyszínelés befejeztével, délután, Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megkeresésünkre közölte: a vétlen autó utasai sérültek meg a baleset során. Egyikük medence-, másikuk csukló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!