Hírek

2016.03.17. 08:12

Az albérlők verekedtek össze

Egy 28 éves román állampolgárságú férfi ellen javasolt vádemelést a Lenti Rendőrkapitányság.

A tulajdonos jelentette be a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjába még 2014. szeptember 27-én 13 óra 37 perckor, hogy Lentiben, az Átkötő utcában lévő lakásában összeverekedtek az albérlői.

A gyanú szerint a két férfi előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett, amikor a sértett egy kést vett elő, amivel könnyebben megsebezte a gyanúsítottat. Az elkövető ezután többször ököllel megütötte lakótársát, aki az esés következtében a szoba üveges ajtaját is kitörte a fejével. A sértett férfi a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A Lenti Rendőrkapitányság a 28 éves román állampolgárságú férfivel szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Lenti Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!