Hírek

2016.10.16. 11:19

Bajba került kutya és pincetűz - Tűzoltó beavatkozások szombaton

Kerítés alá szorult kutyán segítettek a tűzoltók Keszthelyen, Lendvadedesen egy pince gyulladt ki.

Zalai Hírlap

A katasztrófavédelem híre szerint szombaton reggel Keszthelyen a Tapolcai úton kerítés alá szorult be egy kutya. A keszthelyi hivatásos tűzoltók feszítőberendezéssel szabadították ki a beszorult állatot; az  eb sérülés nélkül úszta meg a kalandot.

Családi ház kéményében a korom gyulladt ki szombaton kora este Pusztamagyaródon az Ady Endre utcában.  A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók felügyelet mellett kiégették a felhalmozódott égésterméket a kéményből. A tűz nem okozott személyi sérülést.

Ötven négyzetméteres pince gyulladt ki és teljes terjedelmében  Lendvadedesen  Kossuth utcában szombaton kora este. A Lentiből érkező hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el egy óra alatt a pincetüzet, közölte a katasztrófavédelmi igazgatóság. A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy nem volt megfelelő mennyiségű víz a hálózatban, így vízszállító járművekkel távolabbról kellett azt biztosítani a tűzoltóknak. A tűz nem okozott személyi sérülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!