Hírek

2017.03.15. 07:56

Halálos baleset Balatongyörökön (frissítve)

Pár perccel reggel nyolc óra után halálos baleset történt Balatongyörökön, a főút Felsőcsetényi úti szakaszán.

Keszey Ágnes

Fotó: Keszey Ágnes

Sznopek Veronika, a Zala megyei rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta: egy kisteherautó az árokba borult. Egy 52 éves tapolcai nő vesztette életét.  Kora délutánig teljes útzár van a szakaszon.

 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a járműben ketten utaztak.  A 71-es főút Felsőcsetényi úti szakaszán  oldalára borult platós  kisteherautóból a sofőr ki tudott mászni. Az utas  a jármű alá szorult, őt a tűzoltók  szabadították ki. Ő hunyt el a balesetben.

- Ma reggel halálos kimenetű baleset történt  a 71. számú  főúton, Balatongyörökön. Egy kisteherautó  sofőrje eddig tisztázatlan okok és körülmények között vízelvezető árokba borult a járművével. A baleset során egy 52 éves tapolcai nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Zala megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja  – ismertette a baleset helyszínén Sznopek Veronika megyei rendőrségi szóvivő.

A balatongyöröki körforgalom és a Szépkilátó közötti szakaszon várhatóan fél egy körül oldják  fel a teljes útzárat, addig rendőri irányítással halad a forgalom: az autósok a környező utcákon keresztül haladhatnak tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!