Hírek

2015.08.24. 10:19

Baleset a 71-es számú főúton - frissítve

A zalai rendőrök lezárták a főút balesettel érintett szakaszát.

Közlekedési baleset történt 2015. augusztus 24-én 10 óra 58 perckor a 71-es számú főút 110-es kilométerszelvényében, ahol a rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó árokba csapódott. Az elsődleges információk szerint öt ember sérült meg a balesetben. A zalai rendőrök a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a 71-es főút balesettel érintett szakaszát, a forgalmat a 75-ös főútra és az Alsópáhoki útra, valamint a Szendreytelepi útra terelik.

A műszaki mentés idejére teljes szélességben lezárták a főutat (Fotó: Tűzoltóság Keszthely)

13:58:32

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személyautó árokba csapódott a 71-es számú főút 110-es kilométerszelvényében. A zalai rendőrök a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a 71-es főút balesettel érintett szakaszát. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy ember súlyos, négy személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a helyszínelést befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!