Hírek

2015.11.29. 16:51

Baleset a 76-os főúton - A forgalom ismét zavartalanul haladhat

Baleset történt a 76-os főúton, Zalaegerszeg határában, Andráshidánál. Egy Ford Fieszta sofőrje figyelmetlen vezetése miatt hátulról belerohant egy, vele azonos irányba közlekedő traktorba.

Pezzetta Umberto

Fotó: Pezzetta Umberto

A karambolt elkerülve két másik autó is ütközött, akik szemből érkeztek. A traktor az árokban kötött ki. Csodával határos módon az előzetes vizsgálat szerint sem a Fieszta sofőrje, sem a traktoros nem sérült meg. A 76-os út teljes szélességben zárva van. Az Andráshidai körforgalomtól és az Apátfai elágazótól visszafordítják az autókat. A helyszínelés jelenleg is tart, körülbelül még egy óráig. A helyszínt elkerülni Teskánd, Boncodfölde, Kávás útvonalon lehetséges.

19:35 Befejezték a helyszínelést a 76-os főúton

Az érintett útszakaszon a rendőrök befejezték a helyszínelést, a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Mindkét baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!