Hírek

2015.07.13. 10:38

Baleset az M7-esen: mikrobuszba rohant egy személyautó, a sérültekért mentőhelikopter jött

Egy személyautó belerohant egy mikrobuszba az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 212-es kilométerénél.

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

12:43 A balesetben tizen sérültek meg, a mentőhelikopter megérkezett, emiatt a forgalmat leállították. Nagykanizsáról a hivatásos tűzoltók érkeztek ki, a járműveket áramtalanították, a műszaki mentés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe - közölte a katasztrófavédelem.

13:59 A rendelkezésre álló adatok szerint 2015 július 13-án 12 óra 15 perckor eddig még ismeretlen körülmények között, egy Budapest irányából Letenye felé közlekedő személygépkocsi hátulról nekiütközött egy a leállósávban várakozó gépjárműnek az M7-es autópálya, jobb pályatest 212 kilométer szelvénynél.

A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket, míg kilenc ember nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A súlyos sérült férfit mentőhelikopter, a többi sérültet mentő vitte kórházba. A műszaki mentés, illetve a helyszínelés idejére a zalai rendőrök lezárták az autópálya balesettel érintett szakaszán a leállósávot, valamint a külső sávot. A belső sávban korlátozások mellett halad a forgalom.

16:10 Befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést az M7-es autópálya zalai szakaszán. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!